Wie zijn wij

In 1968 is Mans Remy begonnen met de zaak waar voornamelijk asfalteringen, en het snoeien van bomen de hoofdbezigheden waren. Erik ging na zijn legerdienst op 18 jarige leeftijd mee als werkman in de zaak. Deze werd na een paar jaar vervoegd door zijn broer. Toen werd er ook beslist om de zaak verder uit te bouwen en tevens ook klinkerwerken te realiseren.

In 1999 stapten zijn zonen Erik en Stefan mee in de zaak en was NV Mans geboren. De zaak is met de jaren uitgegroeid tot een begrip in Vlaams-Brabant en omstreken, bekend voor ons vakmanschap en onze klantvriendelijkheid.

Nu, 18 jaar later heeft Stefan beslist omwille van persoonlijke redenen te stoppen met de zaak. Erik wil echter deze familiezaak niet verloren zien gaan en heeft beslist om verder te gaan als “Mans Erik BVBA”.

U kan hier nog steeds terecht voor al uw grond-, tuin- en snoeiwerken.

Wij staan reeds jaren garant voor kwaliteitsvolle, duurzame uitvoering van de door u gewenste werken of projecten en deze lijn willen we de komende jaren zeker doortrekken.

Een gratis en geheel vrijblijvende offerte zal, na een kennismakingsgesprek en opmeting ter plaatse, opgemaakt worden. Hierbij zal nauwlettend rekening worden gehouden met uw wensen en budget.

Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Webdesign: Nicer Online Solutions.